top of page
bruidstaarten website.jpg

Bruidstaarten


Willen jullie geen hoge toren of een klassieke bruidstaart met veel poespas? Zijn jullie op zoek naar home made looking taarten voor je bruiloft? Houden jullie van klassiekers zoals Red Velvet Cake, Carrot Cake of Cheesecake?
Dan moet je voor jouw bruiloft bij Baksels zijn!

Bij Baksels verzorgen wij allerlei soorten heerlijke taarten voor jullie bruiloft. Maar we doen het wel een beetje anders :-). We maken namelijk geen stapeltaarten. Zo kunnen we de versheid garanderen (met een stapeltaart ben je al gauw een aantal dagen bezig) en het maakt het koelen en vervoeren van de taart een stuk makkelijker en stress vrij. Bij ons dus altijd losse taarten!
 

Deze kunnen we natuurlijk wel heel mooi decoreren met kleuren, bladgoud of bloemen bijvoorbeeld, maar wij werken niet met fondant en marsepein. Wij geloven dat het vaak ten koste gaat van de lekkere smaak van de taart, én dat is nou net wat wij het allerbelangrijkste vinden!
 

Onze taarten beginnen al bij €42,- bij ons dus geen dubbele tarieven zodra het woord 'bruiloft' valt! Daarentegen bieden wij geen gratis proeverij aan, zo kunnen we ons aanbod scherp houden. Jullie zijn natuurlijk altijd welkom om in de winkel in Amsterdam te komen proeven en om jullie wensen te bespreken.

Wij zijn gespecialiseerd
in werken met echte bloemen!

20191012_102652.jpg
bottom of page